Post by cuidufhedictwebs on Feb 22, 2022 17:38:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит кодове за увеличаване на символите ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Labirinturi & More Puzzle dkgw
Става невероятно трудно. Единственият начин е да платите ... не си губете времето.
Наистина се надявам да има продължение на тази игра. Най-добрата игра за защита, която съм играл досега.
лесното ниво не е лесно...трябва да е трудно lvl..друга игра за грабване на пари....трябва да купувате животи, за да завършите нивата по-късно в играта
много добра игра, но много много много много много много много много много трудна, наистина невъзможна, от 25-те мисии, придържа се към 10-те мисии, дори в лесен режим е невъзможно да завършите мисията.
Мазало е стига да не беше толкова бавно
Забавна защита на кулата. Играе я от няколко години. Подобно на другите високо оценени TD игри, и тази изисква от вас да помислите, преди да поставите разнообразните кули. Бъдете търпеливи падавани, скоро ще бъдете майстор на TD. . . от всички анкети също.
Страхотна игра. ЛОШ потребителски интерфейс. Бутоните за надграждане и Hellfire изглеждат идентични, когато се движите бързо в игра. В резултат на това вие натискате ъпгрейд, когато наистина искате адски огън. Двата трябва да са в различни цветове ИЛИ да са далеч един от друг. Ако не беше това, това щеше да бъде игра с 4 звезди. Но е дразнещо, когато имате близо час на ниво и губите поради лош дизайн.
Играх 1 игра и ми хареса. Отидох да играя втора по-късно и продължих да получавам 30-секундна реклама, преди дори да стартира. Вторият път се срина и трябваше да рестартирам играта само за да видя друга реклама. Ако рекламите са по-малко инвазивни, това би била игра 4/5.
СУПЕР ИГРА
Искате екранна снимка да каже „Това приложение няма да работи правилно без достъп до микрофон, SMS и телефон?
Рекламата се показва, тъй като черен екран не може да продължи да играе втория етап
Това е забавен кошмарен режим, лесен е, можете ли да актуализирате играта с повече оръжия
Defense Zone 3 HD Стратегії yubx
Препоръчва се за загуба на време.
Това е много кратка игра, но добра игра.
Супер е
Много хубава игра. От известно време не съм играл нито една от тези игри, но ниво 4 сериозно нарани!! Хареса ми предизвикателството. Въпреки това забелязах някои проблеми, много от моите "презареждащи" оръжия (оръжия, които имат забележимо време за презареждане) имаха трудности при заключване към цел. Howetzsr продължаваше да се оглежда, сякаш нямаше идея къде да стреля, хаха. Беше доста смешно за гледане, но почти ми струваше да загубя. Така че това беше много разочароващо. Като просто заключете нещо и го стреляйте! Както и да е много хубава игра, освен някои дребни проблеми като смяна на оръжия. Все още много ми е приятно да я играя, тъй като не съм играл с една от тези игри от доста време, но се радвам, че това беше първата, която взех. Продължавай все така, Артем!!
Твърде трудно, искам да купите надстройки
Доста добра графика и надстройки! Определено предизвикателно!
Отначало се наслаждавах. Но вие НЕ МОЖЕТЕ да победите по-високите карти, без да похарчите сериозни пари. Дори похарчих пари, имах карта, пълна с напълно подобрени оръжия и все още не мога да премина. Някак си BS. Игрите трябва да могат да се печелят БЕЗ да харчите допълнителни пари.
Стената за заплащане е реална. И идва бързо. Първите няколко нива са забавни и добра загуба на време. Докато стигнете до 9-та карта, забравете за нея. Подходящо е за няколко часа забавление, преди да деинсталирате, освен ако не искате да харчите пари.
Супер
Прилична игра, много лош дизайн на нива и баланс. Мисия 6 по принцип е невъзможна без да играете нивото с перфектен дизайн и перфектно време за надграждане. Това наистина изцеди забавлението от играта.
Defense Zone 3 HD Chiến thuật xrr
Хубава игра, но може да намали парите за защита
Те направиха играта изключително трудна дори в лесния режим, така че да изпълнявате мисиите с монети
Това е много хубава игра, но просто невъзможно на високи нива да ги преминете, те просто продължават да хвърлят войски по вас, това е безумно и времето за надграждане е твърде дълго
Defense Zone 3 HD حکمت عملی zzto
Абсолютна хаос. И наистина ясна графика. Това ще бъде в моята игра в обозримо бъдеще. 😀
може да започне с урок, но не е много лошо, особено в сравнение с други стратегически игри за защита, това е доста добро и много интерактивно
Defense Zone 3 HD Estrategia yiss
Трябва да запазите това, което сте закупили, да не го загубите за всяка битка, това е единственият проблем, всичко е страхотно
Забавно, но е твърде трудно да ви подтикнем да харчите истински пари за увеличения. Точно същата стратегия, която използва PVZ2. Очаквах го от EA, но не и от инди разработчик. Тъжно!
Прекалено дълги епизоди.
По-скоро като работа, отколкото игра
Страхотна игра. Пуснах го и го повторих няколко пъти. Успях да завърша всички нива лесно, така че не разбирам момчетата, които казват, че е твърде трудно. Завърши доста и на хард. Благодаря за новото ниво 22. Като играете сега, трябва да добавите още. Страхотна графика също.